KÖSZÖNTELEK LÁTOGATÓ!

Hogy erre jársz, az nem véletlen.

Örömömre szolgál, hogy megoszthatom veled a gondolataimat, tűnődéseimet az életről.

A kedvenceim között biztosan találsz számodra kedves zenét is.



„Több dolgok vannak földön és égen, Horátio, mintsem bölcselmetek álmodni képes.”

William Shakespeare Hamlet



2012. június 30., szombat

A változás...


Az életben egy dolog csak az állandó: a változás.
A mai napra rendelt tarot kártyám a változás, ami egyben a mindenkori jövőm jellemzője is. Bár az ember, ha eléri az idősebb kort, bizony nem szereti a nagy változásokat, jobban örül a békés állandóságnak. Főleg, ha az egészségről van szó, vagy az élete jó minőségéről, de ez csak hiú remény. Mindennap új és új , hol apró, hol nagyobb, változásokat élünk meg, ami ha kedvező, színesíti az életünk, ha nem, bizony megnehezíti azt.
Ez az állandó változás adja meg az életünk lüktető ritmusát a születésünktől kezdve. Várunk a változásokra, életünk során számtalanszor, hol erre, hol arra. Sorsdöntő eseményre, mely reményteljes jövőt ígér. Néha csak egy kis enyhe szellőre, szép tavaszi napsütésre. Gyermekként a karácsonyi éj adta csodára, egy jobb osztályzatra. Ifjan, téblábolva várunk egy kedves arc mosolyára. Várandósan a boldog születésre, később az unokák gyöngyöző kacajára. Vénen az élettől végképp elfáradva, a békét adó gyors halálra, mely mindannyiunk számára a legutolsó és egyben a legnagyobb változás.
Ebben a pillanatban arra várok, hogy feltámadjon a nyugati szél, hűs, enyhet adó esőt hozzon, de ez csak vágy marad, tombol a nyár..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedvenceim

Blogarchívum